Bare Blåbær

Vi er en norsk iskremprodusent og da må vi selvfølgelig ha en blåbæris laget på ekte blåbær fra skogen! Stappfull av sunne og deilige villblåbær og ingenting annet!

Charlottes Iskrem er en norsk, super premum iskrem som produseres i Vågå i Gudbrandsdalen. Vi liker å gjøre ting annerledes; vi bruker masse fersk fløte (åja, mye mer enn vanlig), veldig lite luft (mye mindre enn vanlig) og ikke så mye sukker. Vi lager iskrem på den langsomme måten; iskrembasen pasteuriseres forsiktig og gid god tid til å modnes før den tappes til iskrem.

Charlottes Iskrem er en norsk super premium iskrem med 15,5% melkefett.

Vi bruker kun fersk kremfløte, fersk skummet melk, litt skummetmelkpulver, sukker og ferske eggeplommer som basis for alle våre smaker.

Vi bruker kun de beste smakstilsetningene, for eksempel konsentrert mørk sjokolade i sjokoladeisen og friske, rørte bær i bærisene.

Vi benytter ikke vanillin eller etylvanillin eller råvarer med transfett.

Tilsetningsstoffer:

I kommersiell iskremproduksjon hvor produktene skal tåle frakt og oppbevaring over lengre tid, så er det nødvendig å tilsette hjelpestoffer som skal forhindre at produktet utvikler iskrystaller og at melkefettet skiller seg. Vi tilsetter 0,3% stabilisator og emulgator er naturlige ekstrakter i en ferdigkomponert pulverblanding. Tilsetningsstoffene som er brukt i Charlottes Iskrem er alle kategorisert som ufarlige. (Kilde: Matvareguiden og Mattilsynet)

Våre produkter inneholder ikke gluten, eller nøtter. Sjokolade tilsatt inneholder soya lechitin.

Allergener: Lactose, melkeproteiner, egg, soya lecithin)

Begrene inneholder 0,5L

Ingredienser:

Kremfløte, skummet melk, rørsukker, 20% rørte villblåbær (16 % blåbær, sukker, sitronsyre, pektin), skummetmelkpulver, eggeplomme.

Tilsatt 0,3% stabilisator/emulgator

Emulgator; E477, E471, stabilisator: E410, E412, antioksidanter: E307, E330, bærer: E551

Fett:                                     13,0 %

Karbohydrater:              20,0 % 

Proteiner:                            3,0 %

Energi:                               220 kcal pr 100 g

Oppbevaring: -18 grader eller kaldere
Tempereres 10-15 min for servering.
  • Glutenfri