Jordbær

Ingen iskremprodusent har så mye bær i sin iskrem som Charlottes, hele 16%! Vi bruker bare rørte bær tilsatt kun 20% sukker, noe som gir en frisk og intens smak av nyplukkede bær. Smaken av sommer!

Charlottes Iskrem er en norsk, super premum iskrem som produseres i Vågå i Gudbrandsdalen. Vi liker å gjøre ting annerledes; vi bruker masse fersk fløte (åja, mye mer enn vanlig), veldig lite luft (mye mindre enn vanlig) og ikke så mye sukker. Vi lager iskrem på den langsomme måten; iskrembasen pasteuriseres forsiktig og gid god tid til å modnes før den tappes til iskrem.

Charlottes Iskrem er en norsk super premium iskrem med 15,5% melkefett.

Vi bruker kun fersk kremfløte, fersk skummet melk, litt skummetmelkpulver, sukker og ferske eggeplommer som basis for alle våre smaker.

Vi bruker kun de beste smakstilsetningene, for eksempel konsentrert mørk sjokolade i sjokoladeisen og friske, rørte bær i bærisene.

Vi benytter ikke vanillin eller etylvanillin eller råvarer med transfett.

Tilsetningsstoffer:

I kommersiell iskremproduksjon hvor produktene skal tåle frakt og oppbevaring over lengre tid, så er det nødvendig å tilsette hjelpestoffer som skal forhindre at produktet utvikler iskrystaller og at melkefettet skiller seg. Vi tilsetter 0,3% stabilisator og emulgator er naturlige ekstrakter i en ferdigkomponert pulverblanding. Tilsetningsstoffene som er brukt i Charlottes Iskrem er alle kategorisert som ufarlige. (Kilde: Matvareguiden og Mattilsynet)

Våre produkter inneholder ikke gluten, eller nøtter. Sjokolade tilsatt inneholder soya lechitin.

Allergener: Lactose, melkeproteiner, egg, soya lecithin)

Begrene inneholder 0,5L

Ingredienser:

Kremfløte, skummet melk, rørsukker, 20 % rørte jordbær (16 % jordbær, sukker, pektin, sitronsyre), skummetmelkpulver, eggeplomme, naturlig aroma.

Tilsatt 0,3% stabilisator/emulgator:

Emulgator; E477, E471, stabilisator: E410, E412, antioksidanter: E307, E330, bærer: E551

 

Fett:                                    13,0 %

Karbohydrater:                   20,0 % 

Proteiner:                           3,0 %

Energi:                               220 pr 100 g

Oppbevaring: -18 grader eller kaldere
Tempereres 10-15 min for servering.
  • Glutenfri