Kaffe-Mokka-Ingefær

En smak som garantert overrasker og utfordrer smaksløkene dine! En smak som ble til ved en tilfeldighet, et øyeblikks innskytelse. Mørk, mystisk og forførende, laget på en kraftig, italiensk espresso mokka og syltede ingefærbiter. En kunde omtalte denne som vårt flaggskip og det er vi stolte av!

Charlottes Iskrem er en norsk, super premum iskrem som produseres i Vågå i Gudbrandsdalen. Vi liker å gjøre ting annerledes; vi bruker masse fersk fløte (åja, mye mer enn vanlig), veldig lite luft (mye mindre enn vanlig) og ikke så mye sukker. Vi lager iskrem på den langsomme måten; iskrembasen pasteuriseres forsiktig og gid god tid til å modnes før den tappes til iskrem.

Charlottes Iskrem er en norsk super premium iskrem med 15,5% melkefett.

Vi bruker kun fersk kremfløte, fersk skummet melk, litt skummetmelkpulver, sukker og ferske eggeplommer som basis for alle våre smaker.

Vi bruker kun de beste smakstilsetningene, for eksempel konsentrert mørk sjokolade i sjokoladeisen og friske, rørte bær i bærisene.

Vi benytter ikke vanillin eller etylvanillin eller råvarer med transfett.

Tilsetningsstoffer:

I kommersiell iskremproduksjon hvor produktene skal tåle frakt og oppbevaring over lengre tid, så er det nødvendig å tilsette hjelpestoffer som skal forhindre at produktet utvikler iskrystaller og at melkefettet skiller seg. Vi tilsetter 0,3% stabilisator og emulgator er naturlige ekstrakter i en ferdigkomponert pulverblanding. Tilsetningsstoffene som er brukt i Charlottes Iskrem er alle kategorisert som ufarlige. (Kilde: Matvareguiden og Mattilsynet)

Våre produkter inneholder ikke gluten, eller nøtter. Sjokolade tilsatt inneholder soya lechitin.

Allergener: Lactose, melkeproteiner, egg, soya lecithin)

Begrene inneholder 0,5L

Ingredienser:

Kremfløte, skummet melk, rørsukker, espressokonsentrat, ingefærpaste, skummetmelkpulver, eggeplomme.

Tilsatt 0,3% stabilisator/emulgator:

Emulgator; E477, E471, stabilisator: E410, E412, antioksidanter: E307, E330, bærer: E551

 

NÆRINGSINNHOLD:

 

Fett:                                    12,0 %

Karbohydrater:                   22,0 % 

Proteiner:                           3,0 %

Energi:                               230 kcal pr 100 g

Oppebevaring: -18 grader eller kaldere
La iskrem stå ca. 10 min i romtermperatur før servering.
  • Glutenfri