Sjokolade

Og her har vi selvfølgelig Kongen! Barsk og mandig med høy sigarføring! Vi benytter den fineste, mørke sjokolade med 80% kakao og sparer ikke på godsakene. For å løfte sjokoladesmaken enda et hakk, tilsetter vi en klype maldonsalt.

Charlottes Iskrem er en norsk, super premum iskrem som produseres i Vågå i Gudbrandsdalen. Vi liker å gjøre ting annerledes; vi bruker masse fersk fløte (åja, mye mer enn vanlig), veldig lite luft (mye mindre enn vanlig) og ikke så mye sukker. Vi lager iskrem på den langsomme måten; iskrembasen pasteuriseres forsiktig og gid god tid til å modnes før den tappes til iskrem.

Charlottes Iskrem er en norsk super premium iskrem med 15,5% melkefett.

Vi bruker kun fersk kremfløte, fersk skummet melk, litt skummetmelkpulver, sukker og ferske eggeplommer som basis for alle våre smaker.

Vi bruker kun de beste smakstilsetningene, for eksempel konsentrert mørk sjokolade i sjokoladeisen og friske, rørte bær i bærisene.

Vi benytter ikke vanillin eller etylvanillin eller råvarer med transfett.

Tilsetningsstoffer:

I kommersiell iskremproduksjon hvor produktene skal tåle frakt og oppbevaring over lengre tid, så er det nødvendig å tilsette hjelpestoffer som skal forhindre at produktet utvikler iskrystaller og at melkefettet skiller seg. Vi tilsetter 0,3% stabilisator og emulgator er naturlige ekstrakter i en ferdigkomponert pulverblanding. Tilsetningsstoffene som er brukt i Charlottes Iskrem er alle kategorisert som ufarlige. (Kilde: Matvareguiden og Mattilsynet)

Våre produkter inneholder ikke gluten, eller nøtter. Sjokolade tilsatt inneholder soya lechitin.

Allergener: Lactose, melkeproteiner, egg, soya lecithin

Begrene inneholder 0,5L

Ingredienser:

Kremfløte, skummet melk, rørsukker, skummetmelkpulver, mørk sjokolade (kakao, kakaosmør, sukker, soya lecithin) eggeplomme.

Tilsatt 0,3% stabilisator/emulgator:

Emulgator; E477, E471, Stabilisator: E410, E412, Antioksidanter: E307, E330

Bærer: E551.

 

Fett:                                    16,0 %

Karbohydrater:                   20,4 % 

Proteiner:                           4%

Energi:                                230 kcal pr 100 g

Oppebevaring: -18grader eller kaldere
La iskrem stå ca 10min i romtermperatur før servering.
  • Glutenfri