Mint med Belgisk Sjokolade

Blir du først hekta på denne, så er du solgt! Ingen av våre kunder er så innbitte fans som Mintelskerne! Vi bruker ekte peppermynteolje og sjokoladebiter av mørk, belgisk sjokolade. I USA er denne den 6. mest solgte iskremsmaken og siden dette er en amerikansk klassiker så var det umulig å komme utenom litt tilsatt grønnfarge – men ikke vær engstelig, den er helt naturlig!

Charlottes Iskrem er en norsk, super premum iskrem som produseres i Vågå i Gudbrandsdalen. Vi liker å gjøre ting annerledes; vi bruker masse fersk fløte (åja, mye mer enn vanlig), veldig lite luft (mye mindre enn vanlig) og ikke så mye sukker. Vi lager iskrem på den langsomme måten; iskrembasen pasteuriseres forsiktig og gid god tid til å modnes før den tappes til iskrem.

Charlottes Iskrem er en norsk super premium iskrem med 15,5% melkefett.

Vi bruker kun fersk kremfløte, fersk skummet melk, litt skummetmelkpulver, sukker og ferske eggeplommer som basis for alle våre smaker.

Vi bruker kun de beste smakstilsetningene, for eksempel konsentrert mørk sjokolade i sjokoladeisen og friske, rørte bær i bærisene.

Vi benytter ikke vanillin eller etylvanillin eller råvarer med transfett.

Tilsetningsstoffer:

I kommersiell iskremproduksjon hvor produktene skal tåle frakt og oppbevaring over lengre tid, så er det nødvendig å tilsette hjelpestoffer som skal forhindre at produktet utvikler iskrystaller og at melkefettet skiller seg. Vi tilsetter 0,3% stabilisator og emulgator er naturlige ekstrakter i en ferdigkomponert pulverblanding. Tilsetningsstoffene som er brukt i Charlottes Iskrem er alle kategorisert som ufarlige. (Kilde: Matvareguiden og Mattilsynet)

Våre produkter inneholder ikke gluten, eller nøtter. Sjokolade tilsatt inneholder soya lechitin.

Allergener: Lactose, melkeproteiner, egg, soya lecithin)

Begrene inneholder 0,5L

Ingredienser:

Kremfløte, skummet melk, rørsukker, skummetmelkpulver, belgisk sjokolade (kakaomasse, sukker, soya lechitin, vaniljeekstrakt), eggeplomme, peppermynteolje, naturlig farge E140.

Tilsatt 0,3% stabilisator/emulgator:

Emulgator; E477, E471, stabilisator: E410, E412, antioksidanter: E307, E330, bærer: E551

 

Fett:                                    15,0%

Karbohydrater:                   19,5 % 

Proteiner:                           4%

Energi:                                225 kcal pr. 100 g

 

Oppebevaring: -18grader eller kaldere
La iskrem stå ca 10min i romtermperatur før servering.
  • Glutenfri