Vanilje Karamell

Vår kombinasjon av vaniljeis med karamell er inspirert av den engelske «honeycomb»-isen. Vi tilsetter honeycomb-biter som har den egenskap at den delvis smelter og gir fine små karamellopplevelser i følge med den rene vaniljeisen.

Charlottes Iskrem er en norsk, super premum iskrem som produseres i Vågå i Gudbrandsdalen. Vi liker å gjøre ting annerledes; vi bruker masse fersk fløte (åja, mye mer enn vanlig), veldig lite luft (mye mindre enn vanlig) og ikke så mye sukker. Vi lager iskrem på den langsomme måten; iskrembasen pasteuriseres forsiktig og gid god tid til å modnes før den tappes til iskrem.

Charlottes Iskrem er en norsk super premium iskrem med 15,5% melkefett.

Vi bruker kun fersk kremfløte, fersk skummet melk, litt skummetmelkpulver, sukker og ferske eggeplommer som basis for alle våre smaker.

Vi bruker kun de beste smakstilsetningene, for eksempel konsentrert mørk sjokolade i sjokoladeisen og friske, rørte bær i bærisene.

Vi benytter ikke vanillin eller etylvanillin eller råvarer med transfett.

Tilsetningsstoffer:

I kommersiell iskremproduksjon hvor produktene skal tåle frakt og oppbevaring over lengre tid, så er det nødvendig å tilsette hjelpestoffer som skal forhindre at produktet utvikler iskrystaller og at melkefettet skiller seg. Vi tilsetter 0,3% stabilisator og emulgator er naturlige ekstrakter i en ferdigkomponert pulverblanding. Tilsetningsstoffene som er brukt i Charlottes Iskrem er alle kategorisert som ufarlige. (Kilde: Matvareguiden og Mattilsynet)

Våre produkter inneholder ikke gluten, eller nøtter. Sjokolade tilsatt inneholder soya lechitin.

Allergener: Lactose, melkeproteiner, egg, soya lecithin)

Begrene inneholder 0,5L

Ingredienser:

Kremfløte, skummet melk, rørsukker, karamell (sukker og bakepulver), skummetmelkpulver, eggeplomme, ekte bourbon vanilje, naturidentisk vanilje.

Tilsatt 0,3% stabilisator/emulgator:

Emulgator; E477, E471, Stabilisator: E410, E412, Antioksidanter: E307, E330, Bærer: E551

 

Fett:                                    13,0%

Karbohydrater:                   22,0 % 

Proteiner:                           3,5 %

Energi:                               240 kcal pr 100 g

 

Oppbevaring: -18 grader eller kaldere.
Tempereres 10-15min for servering.
  • Glutenfri