Vanilje

Vaniljeiskrem er selve Dronningen av iskrem – blond, vakker og sofistikert. Vår Vanilje er ren og harmonisk og med en fin ettersmak hvor du kan kjenne de gode og samstemte råvarene. Vi tilsetter ikke farge, og fløten og eggeplommen gir en fin og naturlig farge. Med ekte vanilje, så klart!

Charlottes Iskrem er en norsk gourmet iskrem som produseres i Vågå i Gudbrandsdalen. Vi liker å gjøre ting annerledes; vi bruker masse fersk fløte (åja, mye mer enn vanlig), veldig lite luft (mye mindre enn annen iskrem),  og mye mindre sukker enn det som vanligvis finnes i iskrem. Vi er ikke industrielle hvor alt skal skje så raskt som mulig til lavest mulig pris. Vi lager iskrem på den langsomme måten; iskrembasen pasteuriseres forsiktig og gis god tid til å modnes før den varsomt tappes til iskrem. Iskremen vår blir heller ikke sjokk fryst. For å sikre den beste smak og konsistens fryses den langsom og varsom inn.

Vi bruker kun fersk kremfløte, fersk skummet melk, litt skummetmelkpulver, sukker og ferske eggeplommer som basis for alle våre smaker.

Kun de beste smakstilsetningene, for eksempel konsentrert mørk sjokolade i sjokoladeisen og friske, rørte bær i bærisene blir benyttet.

Vi benytter ikke vanillin eller etylvanillin eller råvarer med transfett.

Charlottes Iskrem er en norsk super premium iskrem med 15,5% melkefett.

Tilsetningsstoffer:

For at isen vår skal tåle frakt og oppbevaring over lengre tid, er det nødvendig å tilsette hjelpestoffer som skal forhindre at iskremen utvikler iskrystaller og at melkefettet skiller seg. Vi tilsetter derfor 0,3% stabilisator og emulgator som er naturlige ekstrakter i en ferdigkomponert pulverblanding. Tilsetningsstoffene som er brukt i Charlottes Iskrem er alle kategorisert som ufarlige. (Kilde: Matvareguiden og Mattilsynet)

Våre produkter inneholder ikke gluten, eller nøtter. Sjokolade tilsatt inneholder soya lechitin.

Allergener: Lactose, melkeproteiner, egg, soya lecithin)

Selges i 0,5L og 1L

Ingredienser:

Skummet melk, kremfløte, rørsukker, skummet melkpulver, bourbon vaniljeekstrakt.

Tilsatt 0,3% stabilisator/emulgator

Emulgator; E477, E471, stabilisator: E410, E412, antioksidanter: E307, E330, bærer: E551

NÆRINGSINNHOLD:

Fett:                                    15,5% fra fløte

Karbohydrater:                   20,0% 

Proteiner:                           4%

Energi:                                180 kcal pr 100 g

Oppebevaring: -18 grader eller kaldere.
La iskremen stå ca 10 min i romtemperatur før servering.
  • Glutenfri